O SULČIŲ SPAUDIMO PROCESAS ATRODO TAIP:

  • Obuoliai (ar kiti vaisiai) kruopščiai nuplaunami, tuomet atidžiai susmulkinami
  • Paruošta vaisių masė keliauja į preso mechanizmą, kuriuo išspaudžiamos sultys
  • Tuomet sultys atidžiai perleidžiamos per aukščiosios kokybės filtrus
  • Iš filtrų sultys patenka į pasterizavimo talpą, kur rūpestingai pasterizuojamos, kad išliktų Jūsų organizmui reikalingi vitaminai
  • Sultys išpilstomos į naujos kartos maišelius su integruotu ventiliu (kraneliu)

LAIKYMAS IR VARTOJIMAS

  • Jums pageidaujant, sulčių maišeliai gali būti patalpinti į itin patogią, daugkartinio naudojimo kartoninę dėžutę
  • Taip paruoštas sultis galite laikyti iki 24 mėn. be ypatingų sąlygų
  • Pradėjus mėgautis sultimis, suvartoti rekomenduojame per 3 mėn

Mes pasirūpinome, kad  Jūsų sultys būtų aukščiausios kokybės!

Skambinti
Kur važiuoti